About

Saturday, December 31, 2011

Tahun 2012!?





Shafiq NFaizzi | 21:23 | 0 Comments



Assalammualaikum sume pembaca blog BBMAC ni. Tahun 2011 akan melabuhkan tirainya dan tahun 2012 akan membuka lembaran baru kepada sume orang di seluruh pelusuk dunia ni.okay, aku kat sini taknak cerita panjang la. Cukup sekadar nak berceloteh sikit sedikit sebanyak tentang tahun baru ni.
Apa kenangan terindah korang pada tahun 2011 ni?mesti banyak kan dengan suka duka sesama member2, family dan tak juga dengan insan yang teristimewa. Tahun baru ni macam tempat kita buat azam baru la kan. Mula-mula mesti berkobar-kobar semangat untuk menunaikan cita-cita tu kan. Tapi last-last jadi la macam taik ayam tuhh!! Hahahahahaha

                “hangat-hangat tahi ayam!”
Tapi apa pun aku harap korang dapat la capai azam baru korang tu. Kita buka lembaran baru. Tak lupa jugak.sebagai umat islam, jangan la kita lupa yang kita dah pun masuk tahun baru hijrah ni. Hanya nak bagi peringatan kepada sesiapa yang “buat-buat lupa” tu...kih..
So: SELAMAT TAHUN BARU 2012!!

By Shafiq NFaizzi
A Short Description about youself







Stay Connected With Us
Feed Icon Twitter Icon Facebook Icon Google+ Icon Youtube Icon


Share and Spread Share On Facebook +1 This Post Digg This Post Stumble This Post Tweet This Post Tweet This Post Tweet This Post Save Tis Post To Delicious Share On Reddit Bookmark On Technorati


Related Articles

JOIN THE DISCUSSION

Any feedback, questions or ideas are always welcome. In case you are posting Code ,then first escape it using Postify and then paste it in the comments

0 Kata2: