About

Monday, November 7, 2011

[seram] ade ape di atas bukit Grik??





Shafiq NFaizzi | 20:10 | 2 Comments



Ni aku ade satu cerita. siyes aku tak tipu cerita ni, ni original punya cerita khas untuk korang...ni dari penglaman aku n family aku masa nak pergi ke penang..sebab aku sefamily pernah accident kat atas bukit Grik tuh..


k cerita dia cmni, aku ni dari Terengganu nak pergi penang sebab aku masuk blaja kat penang tu la. nak di"short"kan cter,masa tu hujan petang. bapak aku drive kete, masa kat atas Grik tu handset bapak aku terima pnggilan dari nombor yg tak dikenali..bukan sekli nombor tu naik, banyak kali gak(aku pun tak ingat berape kali)..angkat2 je dah takde(macam dia letak balik)..pastu kitorang buat tak tau la..ingatkn salah nombor ke, orang main2 ke,ape ke...aku pikir tu mesti sebab line jadi giler(atas bukit maybe line putus2)..

lepas je dapat call dari nombor yang tak dkenali tu...masa tu tengah turun bukit..malang tak berbau..accident la kitorang..tu la yang tak dapat aku lupa...mujur la ada divider jalan kat tepi gaung tu...kalau tak,aku takde la nk buka blog ni...

tapi yang pasti pasal call tu la...menjadikn iyanya seram...aku pernh dengar Grik tu berhantu...hummm,entah laa...



By Shafiq NFaizzi
A Short Description about youself







Stay Connected With Us
Feed Icon Twitter Icon Facebook Icon Google+ Icon Youtube Icon


Share and Spread Share On Facebook +1 This Post Digg This Post Stumble This Post Tweet This Post Tweet This Post Tweet This Post Save Tis Post To Delicious Share On Reddit Bookmark On Technorati


Related Articles

JOIN THE DISCUSSION

Any feedback, questions or ideas are always welcome. In case you are posting Code ,then first escape it using Postify and then paste it in the comments

2 Kata2:

Kizz Kazz said...

ingat sampai ke akhir ayat...memang serammmm......

Shafiq NFaizzi said...

hahaha..