About

Monday, November 7, 2011

MUET oh MUET!





Shafiq NFaizzi | 15:32 | 0 Comments




Haishh!! Exam muet untuk writing, reading dan listening dah tak lama dah. Aku dah lah tak study lagi mende ni. Adui !! apa nak buat ni!!
Haa!! Kepada sesape yang akan menduduki exam muet ni, aku nak bagi nasihat sikit la kan pasal exam muet yang hampir tiba ni. Walaupun muet ni dianggap mudah, tapi jangan kita lupa untuk revise balik muet ni (bagi aku susah..haha). Kan muet ni salah satu lesen kita untuk ke peringkat seterusnya.
Jadi aku nak beri peringatan la kepada sesape yang ambik tu. Jom kita pakat study mende nih..



p/s: suka mengarut..hahaa


By Shafiq NFaizzi
A Short Description about youself







Stay Connected With Us
Feed Icon Twitter Icon Facebook Icon Google+ Icon Youtube Icon


Share and Spread Share On Facebook +1 This Post Digg This Post Stumble This Post Tweet This Post Tweet This Post Tweet This Post Save Tis Post To Delicious Share On Reddit Bookmark On Technorati


Related Articles

JOIN THE DISCUSSION

Any feedback, questions or ideas are always welcome. In case you are posting Code ,then first escape it using Postify and then paste it in the comments

0 Kata2: