About

Friday, November 18, 2011

Komuniti Gempak memang gempak!!





Shafiq NFaizzi | 00:23 | 0 Comments





Dalam banyak2 site, gempak.org ni la tempat yang biasa aku
lepak@parking. Memang best la site ni. Boleh berkongsi apa saja
yang korang mahu. Aku baru je join Gempak.org ni lebih kurang 2 minggu.


Apa yang paling best kat Gempak ni ialah CB dia la.CB?tak tau ke?
CB tu singkatan untuk chatbox la..hahaha...best tol bende nih..boleh sakat2 orang
kat CB ni..(suke sakat Emo)..haha. Apa yang spesel lagi pasal CB gempak ni,
dia ada banyak emoticon@smiley.klakar hiler smiley2 tu.nak join CB tu 
kena jadi ahli selama seminggu dulu la.baru la ada CB tu

banyak gambar2 yang lawak boleh ditengok kat sini....hahahahahahaha

meh la join mende nih...

jadi sape2 yang nak join..







By Shafiq NFaizzi
A Short Description about youself







Stay Connected With Us
Feed Icon Twitter Icon Facebook Icon Google+ Icon Youtube Icon


Share and Spread Share On Facebook +1 This Post Digg This Post Stumble This Post Tweet This Post Tweet This Post Tweet This Post Save Tis Post To Delicious Share On Reddit Bookmark On Technorati


Related Articles

JOIN THE DISCUSSION

Any feedback, questions or ideas are always welcome. In case you are posting Code ,then first escape it using Postify and then paste it in the comments

0 Kata2: